Kustomointi

Värikuviointi ja värimerkintä pohjautuu perinteiseen lasermenetelmään, jota hyödynnetään ainutlaatuisella tavalla. Erityisosaamista vaativissa värimerkkauksissa merkinnän väriä säädetään manipuloimalla käsitellyn materiaalin raaka-aineita. Tekniikalla voidaan vaikuttaa siihen, miten säde reagoi pinnan materiaalin kanssa ja millaisen värin pinta saa.

Värimerkkaus on mahdollista toteuttaa vain tietyille materiaaleille, kuten esimerkiksi  teräkselle ja titaanille. Tällä tekniikalla on mahdollista toteuttaa monimutkaisia kuvioita ja sävyavaruuksia. Laser Quality Markingsin harvinaiseen osaamispalettiin kuuluu liukuvärien käyttö. Sinisen, liilan ja punaisen variaatioilla saa merkintöihin lisättyä syvyyttä ja kontrastia sekä loihdittua vaikuttavaa tilan ja mittakaavan illuusiota.

Yhdessä lasermerkkauksen, laserkaiverruksen ja värimerkkauksen avulla voimme toteuttaa asiakkaidenTäll vaativimmatkin toiveet. Teemme merkinnät eri materiaaleista valmistettuihin liikelahjoihin ja palkintoihin mittatilaustyönä, pienimpien yksityiskohtien mukaan. 

 

 

Sovelluskohteita

Taulut 
Liikelahjat 
Pokaalit ja palkinnot 
Korut
Laserkaiverretut ja -värimerkatut taideteokset
Käyttöesineet

 

 

Liikelahjat

Yhdessä lasermerkkauksen, laserkaiverruksen ja värimerkkauksen avulla voimme toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet. Teemme merkinnät eri materiaaleista valmistettuihin liikelahjoihin ja palkintoihin mittatilaustyönä, pienimpienkin yksityiskohtien mukaan.