Maailmanluokan merkintöjä

Lasermerkintä mahdollistaa pysyvät merkinnät ja värikuvioinnit erilaisiin pintoihin nopeasti, hygieenisesti ja turvallisesti. Laser Quality Markings on vuodesta 2013 hyödyntänyt osaamistaan merkkausratkaisuissa, joita voi soveltaa lukuisiin materiaaleihin puusta ja nahasta metalliin ja muoviin. Voimme myös merkata eri värejä teräs- ja titaanipintoihin lisäaineita käyttämättä.

Käyttämämme värilasermerkintätekniikka edustaa globaalia keihäänkärkeä. Siinä merkattavaa materiaalia lämmitetään ainutlaatuisella tavalla, jolloin jälki syntyy materiaalista itsestään ilman että sen pintaa työstetään. Menetelmällä saavutetaan erittäin tarkat ja kestävät merkinnät, jotka läpäisevät vaativatkin autoklaavi- ja kulutustestit.

Laaja konekantamme mahdollistaa myös isojen kappaleiden käsittelyn joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu lasermerkkauksen mahdollisuuksiin

Teollisuusmerkinnät

Lasermerkkaus soveltuu erityisesti teollisuusmerkintöjen tekemiseen. Pysyviksi tarkoitettujen viivakoodien, CE-merkintöjen ja numerosarjojen tulee kestää kovaa kohtelua. Lasermerkkauksella se onnistuu.

Kustomointi

Värikuviointi ja värimerkintä pohjautuu perinteiseen lasermenetelmään, jota hyödynnetään ainutlaatuisella tavalla. Erityisosaamista vaativissa värimerkkauksissa merkinnän väriä säädetään manipuloimalla käsitellyn materiaalin raaka-aineita. Tekniikalla voidaan vaikuttaa siihen, miten säde reagoi pinnan materiaalin kanssa ja millaisen värin pinta saa.

Henkilökortit

Lasermerkkauksella on mahdollista toteuttaa myös henkilötietokortteja, koronapasseja sekä henkilökortteja työpaikoille. Lasermerkkauksen jälki kestää kovaakin kulutusta ja esimerkiksi QR-koodin lukeminen onnistuu laserin jäljestä vaivattomasti.